Агенция Events & Decor Diamanti стана официален член на Българското конгресно бюро!

На официална среща преди броени дни,  бе подписано сътрудничеството между агенция Events & Decor Diamanti и Българско конгресно бюро. 

Партньорството между двете структури цели популяризиране на дейностите им и повишаване обмена в опит за осъществяването на съвместни инициативи. Сред основните дейности на конгресното бюро са привличане вниманието на международния конгресен бизнес към България. Организацията подпомага своите членове за представянето им пред национални и международни институции. БКБ  набира средства за подобряване на базата и условията за провеждане на големи международни събития, фокусирайки се върху потенциала на конгресния туризъм на България в целия свят.

През годините  агенция Events & Decor Diamanti доказа своето лидерство в комплексното планиране на събития – организация, дизайн, декорация и техническо оборудване на една широка група от събития, обхващаща всички сфери на професионални и личния живот.

 

В този динамичен свят  EDD показа на клиентите си как могат да съживят по уникален творчески начин всяко събитие, предлагайки винаги различното, иновативното и грабващо вниманието мероприятие, с цел да подари различно и запомнящо се преживяване на своята аудиторията.