Юбилейното 20-то издание на ежегодния Виенски бал, бе отбелязано със стил, елегантност и класа. Екипът на Events Decor Diamanti подготви балната зала на хотел “Маринела” за изисканата вечер и изтънчената стилистика на събитието!

Стил, очарование, елегантност, обединени от кауза, видяхме на тазгодишното издание на Виенския бал. Духът на Виена, музика и любов, завладяха балната зала в хотел „Маринела“ в София.

Виенски валсове, щедри дарения и отлична кухня, вечер подправена с много емоции белязаха юбилейното 20-ото издание, организирано от Виенския клуб в София под ръководството на Мария Нейкова, организатор на ежегодното издание на WIENER BALL, която тази година избра да довери визията си на рокля от модна къща „Princess Fashion Studio“.

Вечерта премина под патронажа на кмета на София Йорданка Фандъкова, кмета на Виена д-р Михаел Лудвг в лицето на Н. Пр. Андреа Вике, посланик на Австрия в България. Каузата тази година бе ранна диагностика на рак на гърдата. Всички събрани пари от Виенския бал ще бъдат за различни болници в страната – Видин, Тутракан, Лом и Силистра, където ще се закупи медицинска апаратура за ранно диагностициране на карцином. Първоначално снощи, само от томболата бе събрана рекордната сума от 7800 лв., а от търга на петте предмета сумата бе 8200 лв.