Коледната атмосфера у дома е чувство, емоция и пламък, който вие трябва да разпалите с усмивка и празнично настроение. Декорът пресъздаващ домашната атмосфера и уют е сред най-търсените. Задушевна обстановка, естествени елементи и класическа комбинация на зелено и червено е вечна класика, предпочитана от мнозина.

Камина e онзи символ на домашното огнище, който лесно може да пренесете и представите като тематичен декор във вашия хотел, бизнес сграда или офис. Камината може да се превърне в чудесно място за декорация. Често пъти тя е фокусната точка на помещението и всеки предмет, поставен върху или около нея ще бъде повече от забележим.

Коледната украса за камината трябва да бъде съчетана с цветовете в интериора на пространството. Ако те са много необичайни, винаги може да се спрете на класическите за празника червено, зелено, злато, бяло и сребристо.

Естествената зеленина и декорацията от естествени материали  е отличен декор.

LED осветлението може да направи празничните събития още по-ярки, вълнуващи и запомнящи се, прибавяйки към тяхната магия цветове и светлина. LED инсталациите от светещи фигури емблематични за празника са модерен инструмент, който може да бъде приложен, за да направи градския пейзаж или търговска улица още по-привлекателни.

Независимо дали искате да постигнете интимна атмосфера или просто да осветите пътя на вашите гости, пресъздавайки примигващите в нощното небе звезди, вижте няколко прекрасни идеи за външна декорация и атрактивно осветление.

Червеният цвят е символът на Коледа. Класическото червено се свързва с енергия, здраве и сила, които си пожелаваме всяка година по това време. Този цвят създава специфичен уют и истинско коледно настроение. Може да го използвате като основен и единствен в празничната декорация или пък да заложите на класическата му комбинация със зелено или златисто.

Коледната декорация на търговски центрове и молове е наложителен маркетингов похват, с който да пренесете търсения от всички домашен уют. Обособените интериорни пространства пресъздават неповторима коледна атмосфера и приповдигат настроението на посетителите.