Празниците идват и коледната треска завладява всичко всичко около нас! Аромат на джинджифилови курабийки, греяно вино и канела, апетитно приканват всеки жител на града да се спре и да прекара малко време сред едно магично  коледно градче. Коледните базари са задължителният елемент от всяка градска празнична обстановка.

Завладени вече от коледни емоции, всеки един от нас търси най-доброто място за прекарване на свободното време в града до настъпването на коледните празници и традиционното им прекарване в уютната семейна среда. Едно от перфектните места за потъване в коледна атмосфера и еуфория е именно коледния  базар.

Коледни базари стават любими места за отдих и срещи с приятели, на които всяка вечер посетителите могат да общуват, да се потопят в специфичната вкусна храна и топли напитки, заобиколени от празнична атмосфера и заедно да отброят оставащите дни до Коледа.

Градовете са богато украсени от многобройните коледни базари, вдъхващи живот и неописуемо настроение, създаващo магическо измерение от топлина и комфорт в зимните вечери, което откъсва хората от сивото им ежедневие.

Ето и нашите идеи и вече реализирани проекти, с които да почерпите идеи за изграждането на едно кътче, което ще се превърне в сърцето на града!