Изумруденият цвят е ярък, свеж, различен и придава особен чар!

Днес ви споделяме изящни детайли и нови цветови комбинации за предстоящите тазгодишни събития.
Events Decor Diamanti усъвършенства модерния и луксозен дизайн за събитията, така че не е изненада, че нашият екип превръща всяко място в изискана зала за вечеря и стилна лаундж зона за всяко парти.
Съчетанията на  изумрудено зелено, злато и слонова кост,  придават на всяко събитие елегантен и класен вид. Комбинациите на този кралски цвят ще бъдат отлично завършени с изискани съчетания на малахит и кадифе.

Тези завладяващи нюанси могат да бъдат използвани в различни тематични стилове като „Класически Лукс“, „Градинско парти“, „Горски Лукс“, „Рустик“ и други. Изборът на изумрудено зелено и съчетания от кадифе носят изискан буржоазен привкус, демонстриращ класа.

Като допълнение може да прибавим светло розово или бургунди в цветята или малък детайл в салфетката. Всеки цвят би изглеждал добре в комбинация с този кралски нюанс.

Мебелите от зелено кадифе са отлично допълнение, еднакво стилно и удобно, но и задължителен акцент в това съчетание. Златните детайли са последният щрих за допълнителното изискано докосване, от което се нуждае Вашето събитие.

Гостите ви ще се наслаждават на едно изискано, модерно и впечатляващо събитие!