Няма по подходящ декемврийски декор, който да пресъздаде студена зимна приказка, но в затворено помещение – на топло и уютно. Майсторство е да подариш на гостите преживяване в истинско зимно кралство „на топло“. Обичаме зимата, дори повече от всеки друг сезон! Харесваме  я защото обичаме зимните приказки и онзи момент, който ни пренася в някое малко градче, където улиците са затрупани с дълбок сняг, а в къщите гори символът на домашното огнище.

Зимата е сезонът на магията…

Съществуват много варианти да пресъздадете една неповторима зимна обстановка. А ние ще се погрижим да ви преведем по една необикновена снежна алея. Таванът ще бъде богато декориран с ледени висулки, които ще носят настроение за едно необикновено ледено кралство!

Обещаваме ви, че магията ще ви завладее! Точно като в ледените приказки сега сме заобиколени от форми , които изглеждат като изваяни от лед, изискани материали и сребрист блясък. Една неповторима коледна атмосфера, която Events Decor Diamanti ще сътвори за Вашия специален празник!

Декорацията за този тип парти предполага да бъде в модерни  студени тонове на бяло, сребро и синьо, богато декорирани с кристали и стъкло. Флоралната декорация е от елегантни бели орхидеи, които ще придадат неповторим лукс и елегантна визия на събитието ви.

Особено впечатляващ е декорът от ледени висулки и преспи сняг, които да ви заобикалят, осветени от нежна синя светлина, стилно напомняща за северното сияние. Само си представете тъмната полярна нощ, а в небето внезапно се появяват разноцветни лъчи, които го осветяват в различни преливащи се цветове.
 

Важно за декорацията на този тип парти е възможно най-реално да пресъздадете усещане и атмосфера за ледено кралство. Наблегнете на сребърните, белите и блестящите кристални украшения, като се придържате към минималистичен вид, но бляскав и луксозен. Декорацията в сребърно и бяло ще придаде изключително изискан вид на Вашето събитие.