Екипът на Events & Décor Diamanti усъвършенства иновативния и луксозен дизайн, представяйки водещите тенденции за сезон 2018.

За първи път в България ще имате възможност да използвате модерните и изключително луксозни столове, с бяла кожа и златна рамка, които придават неповторима изисканост на всяко събитие.

 

Те кореспондират отлично с богатите и пищно декорирани тавани с много цветя, кристали, панделки, ресни и различни геометрични фигури.

 
Тези елегантни столове се съчетават отлично с най-новите ни маси тип “Serpentine”, които дават възможност за различни конструкции под формата на кръг с отвор, вълнообразни съчетания или такива под формата на подкова. Комбинацията между новите столове и маси ще създаде един различен и атрактивен layout на избраното място.

Погрижили сме се и за вкуса на класиците с модерни и стилни интерпретации на класическия диван “Chesterfield” – излъчващ изисканост, елегантност и разкош. Отлична възможност за оформянето на стилна lounge зона. Мебелите са в актуалните за сезона пастелни тонове – dusty blue и mocha.

Геометричните форми, използвани в дизайна и декорацията, са характерни за повечето модерни събития търсещи естетическия ефект на симетрията.

Новите ни предложения съчетават всичко това – заслужено внимание към детайла, вдъхвайки живот на всяко пространство!

За Вашето блестящо партиEvents Decor Diamanti!