При планирането на тематично фирмено тържество или друг специален повод е важно да се  вземе под внимание цялостната украса на пространството, в което ще се проведе на празника.  При декорирането на залата или предвиденото помещение особено важно е да не пренебрегвате тавана. Темата на Вашето събитие, трябва да премине под точно определена тема и търсен стил на тържество.

Декорацията на тавана може да бъде определен елемент или няколко такива, които да се комбинират помежду си в текстура, цвят и стил – различни платове, светлодиодни лампи, полилей, драперии или фототапети.

Тъкани и платове са едни от най-разпространените и подходящи декорации, с които успешно и красиво може да бъде преобразен интериора на една зала. Таваните на различни събития често са украсени с тъкани, различни на цвят, модел, текстура и възможността за предаване на светлина.

Предпочитани са и прозрачните платове, под които умело са скрити светлодиодни лампички, които пресъздават изключителна визия на вечер под звездите.

Декорацията на различни материи  по стените ще придаде атрактивен  и съвременен  вид на помещението,  а в комбинация с светещи висящи полилеи- изисканост и лукс.

 Фототапетите са перфектната декорация за тематично парти. Те създадат усещане за по-голямо пространство на помещението и  ви пренасят на друго място в зависимост от изображението на фототапета, придавайки различна емоция,свежест и настроение.