В търсене на лукс, жизнерадостност и блясък, ви предлагаме тематично ПАРТИ В СТИЛ ГЕТСБИ!
Ще ви осигурим машина на времето, която да ви върне в 20-те и 30-те години на миналия век – епохата на суинг и джаз музиката и стила Арт Деко, където на почит е хедонизмът и наслаждението е висше благо.
Сред много злато, блясък и кристали, този тип парти е перфектна тема за Вашето корпоративно коледно парти! Време е сериозно да се замислите как ще зарадвате своите служители и партньори, с парти и емоции, които ще помнят дълго време.
Това е времето около епохата Бел Епок, когато са се провеждали ослепителни партита, а роклите са излъчвали разкош, благодарение на ефектни пера, пайети, ресни и геометрична стилистика, вдъхновена от стила Арт Деко. Етно елементите и дантелата също са силно застъпени в облеклото.
 
Блясъкът е задължителен. Облеклата са в ретро стилистика. Костюмите за мъжете са елегантни и изключително луксозни. Дамите няма да сбъркат ако заложат на бляскави рокли с много пайети, пера и задължителната дантела.
Когато говорим за парти в стил Гетсби, трябва да знаете, че не съществува нищо прекалено. Характерната декорация за този тип тематично тържество трябва да е богата и много луксозна. Кристални полилеи отрупани с пера, декорация от брокат, дантела и перли. Покривките на мастите са в злато, отличаващи се  с пищност, великолепие и блясък.
Мебели в стила на 20-те години или 30-те години, роялът е задължителен, а върху него изобилие от чаши с шампанско. Прекрасен начин, с който гостите ви ще изпитват атмосферата на фантазия и лукс.