Няма как да отречем, че коледните празници идват тогава, когато градът ни бъде пищно украсен и грейнат празничните осветления. Въздухът е изпълнен с очакване на магията, сърцата ни са отворени за доброта и красота. За тази невероятна феерия в душите ни помагат най-вече празничните светлини,  които украсяват града в очакване на голямото тържество.

Както не веднъж сме се уверявали Коледа без сняг може, но не и без коледна украса. По традиция градските управи по целия свят използват различни видове украшения, с които да повдигнат настроението на жителите и гостите си пред големия празник.

Лампички, светлини, гирлянди, топки, звезди – всички нужни елементи за красива коледна украса са налице. Във въздуха се усеща едно весело съревнование кой град носи най-много коледна атмосфера.

Еленчета, елхи и греещи в бяло и жълто сфери създават празнично настроение в центъра на града. Прекрасната украса са вложени много цветове и въображение. На места по размери и ефекти празничното осветление граничи дори със светлинно шоу.

Магическата зимна атмосфера, пресъздадена с помощта на стотици хиляди LED светлини, за пореден път доказват колко важен елемент от празничната украса са светлините.

Ето част от нашите реализирани проекти и украса, която наистина може да те накара да повярваш в чудеса!