Многообразие от цветове, тропически цветя и изобилие от вкусове, ще ви поднесе избора на тематично БРАЗИЛСКО ПАРТИ. Горещи танци и вечер вдъхновена от емблематичния дух на Рио Де Жанейро.

Events Decor Diamanti ще създадат атмосфера, която ще ви пренесе на брега на океана, на красив остров сред множество палми и папагали, носещи неповторима екзотика.

Нашият екип, изграден от специалисти в своята област – дизайнери, инженери, мениджъри, технически способни лица ще преобразят всяко пространство, внасяйки точните нюанси според избраната тема.

Агенцията ни ще се погрижи за всеки малък детайл, който да припомня за горещата кръв на Бразилия – от  характерния музикален аранжимент до избор на меню с типичните за страната ястия и коктейли.

Характерната декорация за този тип парти е комбинация между зелено, жълто, оранжево и синьо. Задължителни са  ярки украшения с красиви цветя в оранжеви, червени или жълти тонове. Всичко, което ще видите в цветовия флаг на страната, работи отлично като цветова комбинация за бразилския тип парти.

Бразилците са известни със своята изключителна темпераментност и страстно поведение. Тази комбинация прави бразилско тематично парти гарантирано отличен избор на тематично събитие – забавно и атрактивно.

От особено значение и правилното музикално оформление през цялата вечер. Докато хората все още вечерят, добра идея е да се погрижите за танцова формация, която ще ги забавлява до същинската част на вечерта. Когато хората са в настроение да започнат да танцуват, преминете към по-традиционни бразилски ритми като самба и осе.

Препоръчително е да наемете няколко професионални танцьори, които ще дадат уроци по самба на вашите гости. Те ще ги хареса толкова много, че няма да искат да напуснат дансинга!

Това ще бъде само началото на трескава нощ на танци, вкусна храна и невероятно латино шоу….