Холивуд ежедневно ни представя артисти, които свързваме със силен характер и стил, отличаващ се с оригиналност и екстравагантност. Една от легендите на киното е любимата на мнозина Мерилин Монро. Жената, която излъчва красота, блясък и благородство, оставила траен отпечатък в съзнанието ни със своята бялата клоширана рокля, романтично развяваща се над женствените й бедра. Легендарен образ, икона и повод за множество вдъхновения – вечна и неповторима.

Поглеждайки назад към миналото ви представяме тематично парти в стилни съчетания на черно и бяло, с големи дози холивудски блясък. На фокус е нямото кино, където цветът остава загадка, а чувствата и емоциите се преместили на преден план.

 

Тематичното парти в стил Холивуд е е вдъхновено от старото кино и от легендарни имена като МЕрилин Монро, Грета Гарбо, Орди Хепбърн, Кларк Гейбъл и Хъмфри Богарт. Стилистиката е подчертано елегантна и стилна, с оттенъци на блясък Гетсби стил. Използваните цветове са предимно в черно-бели съчетания с типичните са Холивуд аксесоари – ретро фото апарати и камери, стари ленти  и класна винтидж визия.